מתכון לבלונדיז אצבעות שוקולד

המרכיבים
לרכישת המצרכיםמצרכים לתבנית 20*20
200 גרם חמאה רכה
150 גרם סוכר חום
75 גרם סוכר לבן
2 ביצים
כפית תמצית וניל
280 גרם קמח
כפית אבקת אפייה
חצי כפית מלח
חבילה וחצי של אצבעות שוקולד קרפור

אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור על 180°.
2. מערבבים יחד חמאה עם סוכר חום ולבן.
*שימו לב - חשוב שהחמאה תהיה רכה בטמפ׳ החדר אך לא מומסת*
3. מוסיפים ביצים ותמצית וניל ומערבבים.
4. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח, מערבבים עד לקבלת בצק.
5. מוסיפים חבילת אצבעות שוקולד קצוצות של קרפור ומשטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
6. מעל מוסיפים עוד חצי חבילת אצבעות שוקולד של קרפור.
7. מכניסים לאפייה של 25-30 דקות לתנור.
לאחר האפייה מניחים להצטננות מוחלטת (כשעתיים לפחות).
וזהו, חותכים לריבועים ובתיאבון!