מתכון לברד פודינג מלוח

המרכיבים
לרכישת המצרכיםמרכיבים:
50 גרם חמאה
1 בגט צרפתי של קרפור
חבילת פטריות
1 בצל לבן
2 שיני שום
תערובת עשבי תיבול
2 ביצים
מכל (250 מ״ל) שמנת לבישול
גבינות קשות מגורדות שאוהבים (פרמזן, מוצרלה, צ׳דר וכו)

אופן ההכנה
אופן הכנה:
1. במחבת חמה מטגנים בצל לבן פרוס עם חמאה כ-5 דקות
2. מוסיפים פטריות חתוכות וממשיכים לטגן
3. מוסיפים שום, מתבלים ומכבים את האש
4. מחממים תנור ל-180 מעלות
5. חותכים את הבגט לחתיכות גסות ומפזרים בתבנית אפיה המיועדות להגשה
6. מוסיפים את התערובת הבצלים והפטריות, תערובת עשבי תיבול ומערבבים ביחד עם הבגט
7. טורפים היטב שמנת מתוקה עם ביצים, מתבלים במלח ופלפל שחור ומוזגים מעל התבנית
8. נותנים ללחם לספוג את הנוזלים במשך 10 דקות
9. מפזרים מעל גבינות מגורדות ואופים בתנור שחומם מראש למשך 20 דקות
מגישים חם, בתאבון!