הנהלה

מתכונים

מתכון לברד פודינג מלוח

נשארו לכם באגטים מסוף השבוע? בואו להפוך אותם לברד פודינג מלוח עשיר בגבינות שכל המשפחה תאהב
ברד פודינג מלוח
stopwatch
זמן הכנה10 דקות
chef
דרגת קושיקל
serving
מספר מנות0

מרכיבים:

50 גרם חמאה

1 בגט צרפתי של קרפור

חבילת פטריות

1 בצל לבן

2 שיני שום

תערובת עשבי תיבול

2 ביצים

מכל (250 מ״ל) שמנת לבישול

גבינות קשות מגורדות שאוהבים (פרמזן, מוצרלה, צ׳דר וכו)

ברד פודינג מלוח

אופן ההכנה

אופן הכנה:

1. במחבת חמה מטגנים בצל לבן פרוס עם חמאה כ-5 דקות

2. מוסיפים פטריות חתוכות וממשיכים לטגן 

3. מוסיפים שום, מתבלים ומכבים את האש

4. מחממים תנור ל-180 מעלות

5. חותכים את הבגט לחתיכות גסות ומפזרים בתבנית אפיה המיועדות להגשה

6. מוסיפים את התערובת הבצלים והפטריות, תערובת עשבי תיבול ומערבבים ביחד עם הבגט

7. טורפים היטב שמנת מתוקה עם ביצים, מתבלים במלח ופלפל שחור ומוזגים מעל התבנית

8. נותנים ללחם לספוג את הנוזלים במשך 10 דקות

9. מפזרים מעל גבינות מגורדות ואופים בתנור שחומם מראש למשך 20 דקות

מגישים חם, בתאבון!

 

עגלת קניות
לרכישת המצרכים

מתכונים מעניינים נוספים