מתכון לבשר עם חרדל
אנטריקוט בנוסח צרפתי במרינדת חרדל דיז׳ון בהכנה ביתית
צרפתי

המרכיבים
לרכישת המצרכיםמצרכים:
2 נתחי אנטריקוט טרי (כ550 גרם בערך)
כף חרדל דיז׳ון חלק
2 כפות דבש
כפית סוכר
2 כפות שמן זית
100 מ״ל יין לבן יבש
מלח גס - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם

אופן ההכנה
להכנה:
חרדל דיז׳ון, דבש, שמן זית, יין, סוכר, מלח, פלפל.
מניחים בתבנית את נתחי האנטריקוט, מעל מוזגים את המרינדה,
ומשרים בצד לשעה וחצי לספיגת הטעמים.
מחממים מחבת כ10-15 דקות מראש,
מניחים את נתחי האנטריקוט וצולים למידת העשייה האהובה.
וזהו! מגישים חם, ישר מהמחבת ומפזרים קצת מלח גס בהגשה.
בתיאבון!