הנהלה

מתכונים

מתכון לבשר עם חרדל

אנטריקוט בנוסח צרפתי במרינדת חרדל דיז׳ון בהכנה ביתית
בשר עם חרדל
stopwatch
זמן הכנה105 דקות
chef
דרגת קושיקל
serving
מספר מנות2

מצרכים:

2 נתחי אנטריקוט טרי (כ550 גרם בערך)

כף חרדל דיז׳ון חלק

2 כפות דבש

כפית סוכר

2 כפות שמן זית

100 מ״ל יין לבן יבש

מלח גס - לפי הטעם

פלפל שחור - לפי הטעם 

 

בשר עם חרדל

אופן ההכנה

להכנה:

חרדל דיז׳ון, דבש, שמן זית, יין, סוכר, מלח, פלפל.

מניחים בתבנית את נתחי האנטריקוט, מעל מוזגים את המרינדה,

ומשרים בצד לשעה וחצי לספיגת הטעמים.

מחממים מחבת כ10-15 דקות מראש,

מניחים את נתחי האנטריקוט וצולים למידת העשייה האהובה.

וזהו! מגישים חם, ישר מהמחבת ומפזרים קצת מלח גס בהגשה.

בתיאבון! 

 

עגלת קניות
לרכישת המצרכים

מתכונים מעניינים נוספים