מתכון לגבינת קממבר אפויה עם דבש ופיצוחים
קל, מהיר ומרשים: גבינת קממבר אפויה בתנור עם דבש ופיצוחים לצד טוסטוני בגט צרפתי מתובלים
מתכון קל

המרכיבים
לרכישת המצרכיםמרכיבים:
1 גבינת קממבר
2 כפות שמן זית
2 כפות דבש
1/2 כף רוזמרין מיובש של קרפור
1 חופן פיצוחים של קרפור (מכל סוג שאוהבים)
1 בגט של קרפור
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום של 190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה
בעזרת סכין חדה חורצים מעויינים בחלקה העליון של הקממבר
פורסים את הבגט ומסדרים על תבנית אפייה לצד גבינת הקממבר
בקערה מערבבים שמן זית, דבש, מלח, פלפל ועלי רוזמרין. מורחים את התערובת על הקממבר ופרוסות הבאגט.
מפזרים מעל גבינת הקממבר את הפיצוחים ומכניסים לתנור למשך 15 דקות.
מוציאים מהתנור ומגישים מיד. בתיאבון!