הנהלה

מתכונים

מתכון לגבינת קממבר אפויה עם דבש ופיצוחים

קל, מהיר ומרשים: גבינת קממבר אפויה בתנור עם דבש ופיצוחים לצד טוסטוני בגט צרפתי מתובלים
קממבר
stopwatch
זמן הכנה5 דקות
chef
דרגת קושיקל
serving
מספר מנות5

מרכיבים:

1 גבינת קממבר

2 כפות שמן זית

2 כפות דבש

1/2 כף רוזמרין מיובש של קרפור

1 חופן פיצוחים של קרפור (מכל סוג שאוהבים)

1 בגט של קרפור

מלח ופלפל לפי הטעם

קממבר

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לחום של 190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה

  2. בעזרת סכין חדה חורצים מעויינים בחלקה העליון של הקממבר

  3. פורסים את הבגט ומסדרים על תבנית אפייה לצד גבינת הקממבר

  4. בקערה מערבבים שמן זית, דבש, מלח, פלפל ועלי רוזמרין. מורחים את התערובת על הקממבר ופרוסות הבאגט.

  5. מפזרים מעל גבינת הקממבר את הפיצוחים ומכניסים לתנור למשך 15 דקות.

  6. מוציאים מהתנור ומגישים מיד. בתיאבון!

עגלת קניות
לרכישת המצרכים

מתכונים מעניינים נוספים