מתכון לגלידת קורנפלקס

המרכיבים
לרכישת המצרכיםכשטעם הילדות פוגש קסם קולינרי, יוצאת גלידת קורנפלקס מדהימה. טרנד חדש שכבש את הרשת, גלידה זו היא כל כך פשוטה להכנה עד שתופתעו.
הגלידה הזו, שמתחילה בקראנץ' שוקולד מתוק ומתמכר, משלבת שוקולד לבן, דבש טבעי וקורנפלקס מצופה סוכר ליצירת מתוק ייחודי.
מתכון זה מושלם לקיץ, והוא מציע חוויה חדשה ומפתיעה בכל כפית. זהו הזמן לצאת מהקופסא ולנסות משהו שונה ומרענן, גלידת קורנפלקס שתגרום לכולם לבקש עוד ועוד.
מצרכים:
500 מל שמנת להקצפה (מיכל גדול)
כוס ושליש קורנפלקס קרפור
120 ג חלב מרוכז
400 ג שוקולד לבן (עם עוד קצת קורנפלקס)/ 700 ג׳ שוקולד לבן עם אגוזים של קרפור
כף שמן

אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה שמנת וקורנפלקס, ומכניסים למקרר לשעה.
לאחר מכן מסננים היטב את השמנת מהקורנפלקס,
ומוסיפים לקערה חלב מרוכז.
מקציפים כ2 דקות עד לקבלת קרם,
ומזלפים לתבנית גלידות, מכניסים מקלות גלידה, ומקפיאים לילה במקפיא.
למחרת ממיסים את השוקולד עם כף שמן,
מוסיפים קצת קורנפלקס מרוסק,
וטובלים את הגלידות, לקבלת ציפוי קראנצ׳י וטעייים!
אחרי כמה שניות הציפוי קופא ואפשר לאכול (:
אבל יותר טעים וקראנצי אם תכניסו להקפאה של עוד 10 דקות (שימו לב - לרפד את הצלחת בנייר אפייה שהגלידה לא תדבק).