מתכון לדג בפסטיס
מנה יוקרתית ומפנקת, בכלום עבודה! עם מרכיב סודי שיקפיץ את הטעמים
צרפתי

המרכיבים
לרכישת המצרכיםמצרכים:
600 גרם פילה דג לבן (דניס, לוקוס, לברק, אמנון)
50 גרם חמאה
4 שיני שום כתושות
3 כפות מיץ לימון
כף פסטיס
2 כפיות אורגנו קרפור
קצת פלפל שחור קרפור
מלח גס
250 גרם שעועית ירוקה
קצת עלי רוזמרין

אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. ממיסים במחבת את החמאה (על אש לא גבוהה).
2. מוסיפים שום כתוש, לימון סחוט, פסטיס, אורגנו, פלפל שחור ומערבבים.
3. מוזגים את הרוטב על גבי נתחי פילה הדג.
4. מוסיפים את השעועית בצד התבנית ומפזרים מלח גס מלמעלה.
5. מניחים על הדג פרוסות לימון ורוזמרין ומכניסים לאפייה של רבע שעה בתנור שחומם מראש על 200°.
זהו! מוכן להגשה! בתיאבון