מתכון ללביבות גבינה מתוקות עם ממרח ערמונים
לביבות גבינה מתקתקות עם טוויסט צרפתי: קבלו את הדרך הכי קלה והכי טעימה לשדרג את לביבות הגבינה הקלאסיות של חנוכה
צרפתי

המרכיבים
לרכישת המצרכיםמרכיבים:
1 ק"ג גבינה כחושה (“טוב טעם” או ״טבורוג״ או ״כנען״)
1/2 כוס סוכר לבן
כפית וניל
4 ביצים
1 כוס קמח לבן
1 שקית אבקת אפייה
לטיגון:
1/4 כוס קמח לבן
2 כפות שמן קנולה
להגשה:
ממרח ערמונים של קרפור
אבקת סוכר

אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. בקערה, מערבבים את כל המרכיבים של הלביבות עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מחממים מעט שמן במחבת, יוצרים לביבות בעזרת כף מקומחת ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
3. מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים לצד ממרח ערמונים.