הנהלה

מתכונים

מתכון ללביבות גבינה מתוקות עם ממרח ערמונים

לביבות גבינה מתקתקות עם טוויסט צרפתי: קבלו את הדרך הכי קלה והכי טעימה לשדרג את לביבות הגבינה הקלאסיות של חנוכה
לביבות מתוקות
stopwatch
זמן הכנה20 דקות
chef
דרגת קושיקל
serving
מספר מנות15

מרכיבים:

1 ק"ג גבינה כחושה (“טוב טעם” או ״טבורוג״ או ״כנען״)

1/2 כוס סוכר לבן

כפית וניל

4 ביצים

1 כוס קמח לבן

1 שקית אבקת אפייה

לטיגון:

1/4 כוס קמח לבן

2 כפות שמן קנולה

להגשה:

ממרח ערמונים של קרפור

אבקת סוכר

 

 

לביבות מתוקות

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

1.   בקערה, מערבבים את כל המרכיבים של הלביבות עד לקבלת תערובת אחידה.

2.   מחממים מעט שמן במחבת, יוצרים לביבות בעזרת כף מקומחת ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.

3.   מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים לצד ממרח ערמונים.

 

 

עגלת קניות
לרכישת המצרכים

מתכונים מעניינים נוספים