מתכון ללחם בירה מהיר עם פיצוחים
לחם מהיר ללא לישה ומעט מרכיבים עם שדרוג של מיקס פיצוחים עשיר. אף אחד לא יאמין שהכנתם אותו לגמרי לבד!
מתכון קל

המרכיבים
לרכישת המצרכיםמרכיבים:
2 בקבוקי בירה סאוור ברו של קרפור
500 גרם קמח לבן תופח
1/2 כף מלח
קורט סוכר
שקית תערובת פיצוחים של קרפור

אופן ההכנה
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות
בקערה שמים קמח, בירה, סוכר ומלח ומערבבים עד קבלת בצק אחיד ודביק
מוסיפים 3/4 מחבילת הפיצוחים ומערבבים
מעבירים את בלילת הלחם לתבנית לחם משומנת, מפזרים את יתר הפיצוחים מעל ואופים בתנור שחומם מראש כ-40-50 דקות עד שהכיכר לחם תפוח וזהוב
מצננים במשך שעה ופורסים לפרוסות.