הנהלה

מתכונים

מתכון ללחם בירה מהיר עם פיצוחים

לחם מהיר ללא לישה ומעט מרכיבים עם שדרוג של מיקס פיצוחים עשיר. אף אחד לא יאמין שהכנתם אותו לגמרי לבד!
לחם בירה ופיצוחים
stopwatch
זמן הכנה10
chef
דרגת קושיקל
serving
מספר מנות0

מרכיבים:

2 בקבוקי בירה סאוור ברו של קרפור

500 גרם קמח לבן תופח

1/2 כף מלח

קורט סוכר

שקית תערובת פיצוחים של קרפור

לחם בירה ופיצוחים

אופן ההכנה

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות

  2. בקערה שמים קמח, בירה, סוכר ומלח ומערבבים עד קבלת בצק אחיד ודביק

  3. מוסיפים 3/4 מחבילת הפיצוחים ומערבבים

  4. מעבירים את בלילת הלחם לתבנית לחם משומנת, מפזרים את יתר הפיצוחים מעל ואופים בתנור שחומם מראש כ-40-50 דקות עד שהכיכר לחם תפוח וזהוב

  5. מצננים במשך שעה ופורסים לפרוסות.

עגלת קניות
לרכישת המצרכים

מתכונים מעניינים נוספים