מתכון למאפינס פסטה

המרכיבים
לרכישת המצרכיםמרכיבים:
חצי חבילה (250 גרם) ספגטי של קרפור
50 גרם חמאה
2 שיני שום
כוס חלב
2 כפות קמח
3 כפות רסק עגבניות
100 גרם גבינת צ׳דר
1 ביצה L

אופן ההכנה
אופן הכנה:
1. מרתיחים מים בסיר ומבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן
2. במחבת רחבה מחממים חמאה, כשהחמאה נמסה מוסיפים שום וקמח וטורפים היטב
3. מוסיפים למחבת חלב ומערבבים בלי הפסקה עד לקבלת רוטב סמיך (אם הרוטב סמיך מידי נוסיף עוד מעט חלב)
4. ממשיכים בבישול הרוטב עוד כ-2 דקות עד לרתיחה
5. מוסיפים את הגבינת צ׳דר והרסק עגבניות ומערבבים היטב
6. מתבלים במלח ופלפל לבן ומוסיפים את הפסטה המבושלת
7.ניתן לפסטה מעט להתקרר עם הרוטב, לאחר מכן נוסיף ביצה ומערבב
8.נעביר את הפסטה לתבנית אפיה עם שקעי מאפינס ונאפה בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות כ-17 דקות או עד שהמאפינס פסטה מעט משחים
9.נפזר מעל מעט גבינת צ׳דר, נחזיר להקרמה נוספת ונגיש, בתאבון!