הנהלה

מתכונים

מתכון למרק ירקות צמחוני לקוסקוס

אין כמו מנה של מרק וקוסקוס - זו צלחת מנחמת, בריאה והכי ביתית שיש. המרק עמוס בירקות וקל מאוד להכנה, ויחד עם קוסקוס מהיר הכנה, מתקבלת ארוחה לכל המשפחה שמכינים בלי מאמץ
מרק לקוסקוס
stopwatch
זמן הכנה90 דקות
chef
דרגת קושיבינוני
serving
מספר מנות8

מרכיבים:

רבע כוס שמן זית של קרפור

בצל גדול, חתוך לקוביות

4 מקלות סלרי, חתוך לפרוסות באורך ס״מ

3 גזרים, חתוכים לטבעות עבות

2 קישואים בהירים, חתוכים גס

3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים גס

2 כוסות חומוס קפוא / מבושל

חצי כרוב קטן, פרוס גס

מלח

פלפל שחור טחון של קרפור

כפית שטוחה כורכום של קרפור

להגשה:

חבילת קוסקוס של קרפור

 

מרק לקוסקוס 2

אופן ההכנה

 

אופן ההכנה:

  1. להכנת המרק, מחממים בסיר גדול את שמן הזית על להבה בינונית. 

  2. כשהשמן חם, מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזרים ומבשלים במשך כמה דקות, עד שהבצל נהיה מעט שקוף. 

  3. מוסיפים את שאר הירקות ומבשלים תוך ערבוב למשך שתי דקות נוספות. 

  4. מוסיפים את הכורכום ומוסיפים כך שיכסו את הירקות ב-2 ס״מ. 

  5. מתבלים במלח ופלפל שחור, מגבירים את הלהבה לעוצמה גבוהה, ומביאים לרתיחה.

  6.  מוסיפים את החומוס, ומבשלים למשך שעה.

  7. מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן ומגישים עם המרק.

עגלת קניות
לרכישת המצרכים

מתכונים מעניינים נוספים