הנהלה

מתכונים

מתכון ללזניה חלבית מהירה

קלאסיקה מנצחת: לזניית גבינות שמכינים בזריזות, ומבלי להפעיל את הכיריים. אפשר להוסיף חצילים קלוים, פטריות ואפילו גבינות נוספות. מתכון שגם הילדים אוהבים!
לזניה
stopwatch
זמן הכנה30 דקות
chef
דרגת קושיקל
serving
מספר מנות0

מרכיבים:

בקבוק מחית עגבניות של קרפור

3/4 כוס שמנת להקצפה 38% שומן (אפשר גם שמנת לבישול)

3 שיני שום כתושות

פלפל שחור של קרפור

מלח

300 מוצרלה, מגוררת

150 גרם פרמזן, מגורר

חופן בזיליקום, קצוץ גס

חבילת עלי לזניה

 

לזניה מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  1. בקערה בינונית טורפים את מחית העגבניות, השמנת והשום. מתבלים במעט מלח (קצת פחות ממה שנראה לכם, גם הפרמזן מוסיף מליחות).

  2. בתבנית הלזניה משטחים שכבה דקה של רוטב. כעת מתחילים בבניית השכבות - שכבה של עלי לזניה, שכבה של רוטב, מעט בזיליקום ושכבת גבינות. ממשיכים לבנות את השכבות באותו הסדר, כאשר מסיימים בשכבת הגבינות. 

  3. אופים כ-45-55 דקות, עד שהגבינות מזהיבות ועלי הלזניה רכים (אפשר לבדוק ע"י נעיצת סכין).

 

 

עגלת קניות
לרכישת המצרכים

מתכונים מעניינים נוספים