מתכון ללנגוויני של קיץ

המרכיבים
לרכישת המצרכיםמצרכים לסיר של 3-4 מנות:
חצי חבילת לנגוויני של קרפור
לרוטב:
1/3 כוס שמן זית Bio של קרפור
4 שיני שום פרוסות
חופן זיתי קלמטה
חבילה קטנה של עגבניות שרי
קוביות מבטטה אחת
חופן גדול של פטרוזיליה קצוצת
מלח גס וצ׳ילי גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה
הוראות הכנה:
1. צולים את קוביות הבטטה בתנור עם שמן זית ומלח גס עד לריכוך
2. מבשלים את הלנגוויני לפי הוראות ההכנה עד למרקם אל-דנטה
3. במקביל מחממים שמן זית במחבת עמוקה (סטאז׳ לדוגמא)
3. מוסיפים את השום ומטגנים כדקה בלבד ואז מוסיפים את הבטטה, זיתי קלמטה ועגבניות ומקפיצים מספר דקות
4. מוסיפים את הלנגוויני למחבת ביחד עם כמה כפות ממי הבישול ומקפיצים כדקה
5. מוסיפים מלח גס, צ׳ילי גרוס ופטרוזיליה. טועמים ומתקנים טעמים
הפסטה אידאלית להגשה מיידית וטובה גם עד 3 ימים במקרר