מתכון קלאסי לשקשוקה

המרכיבים
לרכישת המצרכיםמרכיבים:
שמן זית של קרפור
בצל קטן, חתוך לקוביות
פלפל חריף, פרוס דק (אפשר גם חצי פלפל/ לוותר)
חצי פלפל אדום
5 שיני שום, פרוסות דק
חצי כפית כמון של קרפור
כפית פפריקה של קרפור
חצי כפית פלפל שחור של קרפור
מלח
פחית עגבניות מרוסקות
6 ביצים

אופן ההכנה
אופן ההכנה:
במחבת גדולה מחממים שמן זית ומטגנים על להבה בינונית את קוביות הבצל עד לשקיפות.
מוסיפים את הפלפלים ומבשלים למשך חמש דקות נוספות.
מוסיפים את השום ומבשלים כשתי דקות נוספות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומבשלים כשתי דקות.
מוסיפים את פחית העגבניות המרוסקות, מכסים ומבשלים למשך עשר דקות (מערבבים מדי פעם).
מוסיפים את הביצים ומבשלים במשך חמש דקות ללא מכסה.
לאחר מכן מכסים את השקשוקה ומבשלים עד לקבלת מידת העשייה הרצויה.