הנהלה

מתכונים

מתכון לפונדט

עוגת פונדט שוקולד רכה ועסיסית
סופלה
stopwatch
זמן הכנה15 דקות
chef
דרגת קושיקל
serving
מספר מנות4

פונדט שוקולד:

-150 גרם שוקולד מריר לבישול ואפיה של קרפור

-100 גרם חמאה

-2 ביצים

-2 חלמונים

-4 כפות סוכר

-4 כפות קמח

סופלה

אופן ההכנה

 הכנה:

1. מחממים תנור ל-190 מעלות

2. ממיסים בסיר/ במיקרו את השוקולד והחמאה

3. בינתיים טורפים בקערה נפרדת את הביצים, החלמונים והסוכר

4. שופכים את השוקולד והחמאה המומסים לתוך הקערה של הביצים והסוכר ומערבבים בעדינות

5. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד למרקם חלק ללא גושי קמח

6. מעבירים לתבניות (רצוי עגולות)

7. מניחים במרכז כל פונדנט 2 קוביות שוקולד מריר לבישול ואפייה של קרפור

8. אופים 8-9 דקות בלבד

אפשר לשים מעל אבקת סוכר או גלידת וניל

עגלת קניות
לרכישת המצרכים

מתכונים מעניינים נוספים