הנהלה

מתכונים

מתכון לסופגניות קרואסון

שילבנו בין הקרואסון הצרפתי לסופגניות של חנוכה - ויצא לנו מתכון מיוחד ומושחת של סופגניות קרואסון במילוי ממרח אגוזי לוז
קרואסון מצופה סוכר
stopwatch
זמן הכנה20 דקות
chef
דרגת קושיקל
serving
מספר מנות12

מרכיבים:

1 בצק עלים שמרים חמאה, מופשר

לטיגון: שמן עמוק

למילוי: ממרח אגוזי לוז ״קרפור״

לציפוי: סוכר לבן, קינמון של קרפור

 

 

קרואסון מצופה סוכר

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  1. פורסים את הבצק על משטח העבודה, חותכים למשולשים ומגלגלים לצורה של קרואסון.

  2. מניחים את הקראסונים על נייר אפייה משומן, מכסים ומתפיחים במשך שעה במקום חמים.

  3. בסיר גדול מחממים שמן לטיגון ל-180 מעלות.

  4. מעבירים לקערה את הסוכר והקינמון ומערבבים עד לאיחוד.

  5. מעבירים את הקרואסונים בעדינות לתוך השמן החם ומטגנים כ-3 דקות מכל צד עד להזהבה. מצננים על נייר סופג.

  6. מעבירים את הקרואסונים לקערה עם הסוכר והקינמון, מצפים היטב מכל הצדדים וממלאים בממרח אגוזי לוז. בתיאבון!

עגלת קניות
לרכישת המצרכים

מתכונים מעניינים נוספים