מתכון לסופגניות קרואסון
שילבנו בין הקרואסון הצרפתי לסופגניות של חנוכה - ויצא לנו מתכון מיוחד ומושחת של סופגניות קרואסון במילוי ממרח אגוזי לוז
קל

המרכיבים
לרכישת המצרכיםמרכיבים:
1 בצק עלים שמרים חמאה, מופשר
לטיגון: שמן עמוק
למילוי: ממרח אגוזי לוז ״קרפור״
לציפוי: סוכר לבן, קינמון של קרפור

אופן ההכנה
אופן ההכנה:
פורסים את הבצק על משטח העבודה, חותכים למשולשים ומגלגלים לצורה של קרואסון.
מניחים את הקראסונים על נייר אפייה משומן, מכסים ומתפיחים במשך שעה במקום חמים.
בסיר גדול מחממים שמן לטיגון ל-180 מעלות.
מעבירים לקערה את הסוכר והקינמון ומערבבים עד לאיחוד.
מעבירים את הקרואסונים בעדינות לתוך השמן החם ומטגנים כ-3 דקות מכל צד עד להזהבה. מצננים על נייר סופג.
מעבירים את הקרואסונים לקערה עם הסוכר והקינמון, מצפים היטב מכל הצדדים וממלאים בממרח אגוזי לוז. בתיאבון!