מתכון לסלט קינואה

המרכיבים
לרכישת המצרכיםמצרכים:
- כוס קינואה אורגנית קרפור
- כף שמן זית אורגני קרפור
- בצל סגול קצוץ
- עגבניות שרי חתוכות קטן
- בצל ירוק קצוץ
- חופן עלי בזיליקום קצוצים
- 2 כפות זיתים קצוצים
- חופן אגוזי מלך של קרפור
- אפשר להוסיף גם מוצרלה בייבי/ בולגרית
לרוטב:
- 1/4 כוס שמן זית אורגני קרפור
- חצי לימון סחוט
- 2 כפות חומץ בלסמי
- כפית מלח
- 2 שיני שום
- כפית תבלין אורגנו של קרפור
- פלפל שחור/צילי גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה
איך מכינים?
1. מכינים את הקינואה - מחממים מעט שמן זית בסיר, מוסיפים את הקינואה ועל כל כוס קינואה נוסיף 2 כוסות מים רותחים ונבשל כ-15 דקות עם מכסה סגור.
2. נקצוץ את כל הירקות.
3. כשהקינואה מוכנה ומתקררת נעביר אותה לקערה גדולה ונוסיף לקערה את כל הירקות.
4. נטחן את האגוזים ונוסיף גם לסלט.
5. נכין את הרוטב ונשפוך אותו על הסלט.
6. נערבב הכל יחד טוב טוב ונהנה!