מתכון לעוגיות אמסטרדם ששברו את הרשת

המרכיבים
לרכישת המצרכיםחוויה של טעמים ומרקמים שהופכת כל רגע לחגיגה. דור משה מגיש מתכון מופלא לעוגיות אמסטרדם, שילוב נדיר של שוקולד מריר עמוק ולבן קרמי, בצק שוקולדי פאדג'י עם מלית שוקולד לבן שמפנקת את החיך.
המתכון הזה הוא תוצאה של חיפושים וניסויים, וכעת הוא כאן להנאתכם, כדי להביא את הטעם האותנטי של אמסטרדם הביתה אליכם.
עוגיות אמסטרדם אלו מזמינות אתכם לחוויה קולינרית מרתקת, כאילו צעדתם ברחובות הציוריים של אמסטרדם ונכנסתם לחנות המתוקים המיתולוגית ואן סטיפל. נסו את המתכון הזה והכינו בעצמכם את העוגיות ששברו שיאים בפופולריות, ותהנו מטעם שהוא חגיגה לחושים.
מרכיבים:
3 כפות (45 מ״ל) חלב
100 גרם חמאה
חצי כוס (100 גרם) סוכר לבן
רבע כוס דחוסה (50 גרם) סוכר חום כהה
חצי חבילת שוקולד מריר לאפייה של קרפור (100 גרם)
2 ביצים בגודל L
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
חצי כפית מלח
5 כפות (50 גרם) קקאו של קרפור
כוס + 2 כפות (160 גרם) קמח לבן
חבילת שוקולד לבן לאפייה של קרפור (200 גרם)

אופן ההכנה
אופן ההכנה:
בקערה בינונית ממיסים את החלב, החמאה והשוקולד עד לקבל קרם חלק. מצננים למשך חמש דקות, ומוסיפים את שני סוגי הסוכר. טורפים היטב, ומוסיפים תוך כדי טריפה את הביצים, אחת בכל פעם.
מנפים אל תוך התערובת את החומרים היבשים - אבקת הסודה לשתייה, המלח, הקקאו והקמח ובעזרת מרית, מערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה. עוטפים את הקערה ומקררים למשך חצי שעה.
שוברים את טבלת השוקולד הלבן על פי הסימון, וחוצים בעזרת סכין כל מלבן באמצע.
מחלקים את הבצק ל-14 חתיכות (אם רוצים, אפשר לשקול כל פיסת בצק למשקל של 50 גרם).
מועכים כל כדור בצק לצורת פיתה, מניחים 3 חתיכות שוקולד לבן וסוגרים לכדור. ממשיכים כך עם שאר הבצק.