מתכון לעוגיות תה חורפיות
על עוגיות לצד כוס התה אי אפשר לוותר, אז החלטנו לקחת אותו צעד קדימה והכנסנו את התה האהוב- גם לבצק העוגיות! והתוצאה? נימוחה, מתקתקה ומתובלת שאי אפשר להפסיק לנשנש
קל

המרכיבים
לרכישת המצרכיםמרכיבים:
350 גרם קמח לבן
200 גרם חמאה
100 גרם סוכר
גרידת לימון
2 חלמונים
תכולת 2 תיונים רויבוש וניל של קרפור

אופן ההכנה
אופן הכנה:
מחחמים תנור ל-180 מעלות
1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים את כל החומרים עד שמתקבל בצק חלק אחיד (אם הבצק פירורי ניתן להוסיף כף מים)
2. מוסיפים את תכולת התיון ומערבבים
3. מרפדים תבנית עם נייר אפיה, מגלגלים 16 כדורים, מניחים בתבנית במרווחים ובעזרת היד משטחים כל כדור לעוגיה
4. מפזרים מעט סוכר לבן מעל העוגיות ואופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש
5. מצננים ומאחסנים בכלי אטום