מתכון לעוגת ביסקוויטים

המרכיבים
לרכישת המצרכיםמרכיבים:
לתפוחים מקורמלים בדבש וקינמון:
3 תפוחי עץ
כף קינמון של קרפור
כף סוכר חום
1/3 כוס דבש
לקרם:
250 מ״ל שמנת מתוקה
250 מ״ל חלב
250 גרם גבינה לבנה
2 1/2 כפות סוכר
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
לטבילה:
200 גרם ביסקוויטים של קרפור
כוס חלב
לציפוי העוגה:
70 גרם ביסקוויטים של קרפור, טחונים
מעט דבש

אופן ההכנה
אופן הכנה:
1. מקלפים תפוחי עץ וחותכים לקוביות קטנות, מעבירים לקערה ומוסיפים סוכר חום וקינמון
2. מעבירים את תערובת התפוחים למחבת עם מעט חמאה ומבשלים 10 דקות עד לריכוך התפוחים
3. מוסיפים דבש עם 2 כפות מים, מבשלים עד להסמכת הרוטב ומצננים בצד
4. בקערת מיקסר מקציפים את כל חומרי הקרם (שמנת,חלב, גבינה לבנה, סוכר ופודינג) על מהירות בינונית-גבוהה עד קבלת קרם סמיך ויציב, שומרים בקירור עד לשימוש
5. הרכבת העוגה- טובלים מהביסקוויטים בחלב ומסדרים בתבנית, יוצקים מקרם המלית, מיישרים ומניחים שכבה נוספת של התפוחים מקורמלים
6. חוזרים על הפעולה שלוש פעמים עד קבלת 3 שכבות של עוגת ביסקוויטים
7. טוחנים ביסקוויטים, מפזרים מעל העוגה ומזלפים מעט דבש. תהנו!
מרכיבים:
לתפוחים מקורמלים בדבש וקינמון:
3 תפוחי עץ
כף קינמון של קרפור
כף סוכר חום
1/3 כוס דבש