הנהלה

מתכונים

מתכון לעוגת גבינה קרה עם פירורים

עוגת גבינה קרה קלאסית, קרמית ועשירה עם ציפוי של פירורי ביסקוויטים. בזכות השימוש בביסקוויטים מוכנים, הכנת העוגה הופכת למהירה במיוחד!
עוגת גבינה פירורים
stopwatch
זמן הכנה45 דקות
chef
דרגת קושיבינוני
serving
מספר מנות0

מרכיבים:

לבסיס ולפירורים:

130 גרם חמאה מומסת

חבילת ביסקווטים של קרפור

 

לקרם הגבינה:

2 מכלים (500 מ״ל סה״כ) שמנת להקצפה 38% שומן

100 גרם אבקת סוכר

חצי חבילה (40 גרם) אבקת אינסטנט פודינג וניל 

גביע וחצי (300 גרם) שמנת חמוצה 15% שומן

גביע (250 גרם) גבינה לבנה

גביע (200 גרם) גבינת שמנת 30% שומן

 

עוגת גבינה פירורים 2

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  1. להכנת הפירורים, טוחנים במעבד מזון את הביסקווטים לפירורים דקים (אך לא לאבקה חלקה) ומערבבים את הפירורים עם החמאה המומסת. המרקם אמור להיות כמו של חול רטוב. אם אתם מרגישים שהמרקם יבש מידי, אפשר להוסיף עוד כף חלב.

  2. משטחים בתבנית חצי מכמות הפירורים ומהדקים היטב. אם רוצים, ניתן להניח כעת שקף בדפנות העוגה, על מנת שיתקבלו שוליים חלקים. מניחים את התבנית במקפיא עד שקרם הגבינה מוכן.

  3. להכנת קרם הגבינה, מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר לקצפת רכה. מוסיפים את אבקת הפודינג ומקציפים עד לקבלת קרם יציב. מוסיפים את השמנת החמוצה והגבינות ומקציפים עד שמתקבל קרם חלק ואחיד.

  4. משטחים את הקרם בצורה אחידה על בסיס הפירורים. מפזרים את שארית הפירורים, ומהדקים מעט עם היד בעדינות את הפירורים. שימו לב שהקרם עוד רך, ולכן חשוב להדק בעדינות.

עגלת קניות
לרכישת המצרכים

מתכונים מעניינים נוספים