מתכון לעוגת תפוחים

המרכיבים
לרכישת המצרכיםמצרכים:
200 גרם מחית תפוחים קרפור
170 מ"ל חלב שקדים קרפור
100 מ"ל שמן
300 גרם קמח ללא גלוטן ( אפשר גם עם קמח רגיל)
120 גרם סוכר
שקית אבקת אפיה
קורט מלח
2 תפוחים
קינמון קרפור, לפי הטעם
לקישוט:
סוכר חום ( בערך 15 גרם)
שקדים טבעיים אורגניים קרפור, חתוכים דק דק

אופן ההכנה
אופן ההכנה :
מחממים תנור על 180°
מרפדים תבנית 22 ס"מ עם נייר אפיה
קולפים וחותכים את התפוחים לקוביות קטנות .
מערבבים בקערה קמח, סוכר, אבקת אפיה ומלח
מוסיפים את מחית התפוחים, החלב והשמן עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים קצת קינמון ( לפי הטעם). מוסיפים את התפוחים ומערבבים היטב.
יוצקים לתבנית. חותכים שקדים דק דק ומפזרים מעל העוגה עם סוכר חום ( לא לוותר על השלב הזה, זה נותן שכבה קריספית ומקורמלת)
בתיאבון