הנהלה

מתכונים

מתכון לעוגת תפוחים

עוגת תפוחים רכה וטעימה ללא גלוטן וללא ביצים
stopwatch
זמן הכנה35 דקות
chef
דרגת קושיקל
serving
מספר מנות8

מצרכים:

200 גרם מחית תפוחים קרפור

170 מ"ל חלב שקדים קרפור

100 מ"ל שמן

300 גרם קמח ללא גלוטן ( אפשר גם עם קמח רגיל)

120 גרם סוכר

שקית אבקת אפיה

קורט מלח

2 תפוחים

קינמון קרפור, לפי הטעם

 

לקישוט:

סוכר חום ( בערך 15 גרם)

שקדים טבעיים אורגניים קרפור, חתוכים דק דק

אופן ההכנה

אופן ההכנה :

מחממים תנור על 180°

 מרפדים תבנית 22 ס"מ עם נייר אפיה

קולפים וחותכים את התפוחים לקוביות קטנות .

מערבבים בקערה קמח, סוכר, אבקת אפיה ומלח

מוסיפים את מחית התפוחים, החלב והשמן עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים קצת קינמון ( לפי הטעם). מוסיפים את התפוחים ומערבבים היטב.

יוצקים לתבנית. חותכים שקדים דק דק ומפזרים מעל העוגה עם סוכר חום ( לא לוותר על השלב הזה, זה נותן שכבה קריספית ומקורמלת)

 בתיאבון

עגלת קניות
לרכישת המצרכים

מתכונים מעניינים נוספים