הנהלה

מתכונים

מתכון לפסטה שמנת פטריות

קלאסיקה שתמיד קולעת בול: פסטה פנה ברוטב שילדים הכי אוהבים! הסוד כאן הוא לצרוב היטב את הפטריות בחמאה, ולהוסיף מעט פרמזן גם לרוטב. הפרמזן מסמיך אותו ומוסיף טעם נהדר. מתכון מעולה לארוחת הצהריים או הערב
פסטה שמנת פטריות
stopwatch
זמן הכנה45 דקות
chef
דרגת קושיקל
serving
מספר מנות3

מרכיבים:

2 פחיות שימורי פטריות קטנות של קרפור, מסוננות

40 גרם חמאה

3 שיני שום, פרוסות דק

מלח, לפי הטעם

חצי כפית פלפל שחור של קרפור

רבע כפית אגוז מוסקט של קרפור

מכל (250 מ״ל) שמנת להקצפה 38% שומן (אפשר להחליף בשמנת לבישול)

רבע כוס פרמזן מגורר

1/2 חבילה פסטה פנה של קרפור

להגשה: פרמזן

 

 

 

 

פסטה שמנת פטריות מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  1. להכנת הרוטב ממיסים במחבת גדולה את החמאה על להבה בינונית ומוסיפים את הפטריות המסוננות. 

  2. מטגנים את הפטריות בחמאה עד שהן מזהיבות, בערך 10 דקות. 

  3. מוסיפים את השום, המלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט ומטגנים תוך כדי ערבוב למשך שלוש דקות נוספות. 

  4. מוסיפים את השמנת ומבשלים עד לבעבוע עדין. מחלישים את האש, מוסיפים את הפרמזן המגורד, מערבבים ומבשלים למשך חמש דקות נוספות על להבה נמוכה.

  5. מבשלים את הפסטה ע"פ הוראות היצרן, מסננים ומיד מוסיפים לרוטב. מבשלים את הפסטה עם הרוטב למשך שתי דקות תוך כדי ערבוב, ומגישים עם הרבה גבינת פרמזן למעלה.

עגלת קניות
לרכישת המצרכים

מתכונים מעניינים נוספים