מתכון ביתי לקווין אמאן במילוי שוקולד
קווין-אמאן, המאפה הצרפתי האהוב, בגרסה ביתית קלילה להכנה במילוי שוקולד מריר. לדעתנו, מדובר במאפה המושלם לצד הקפה
צרפתי

המרכיבים
לרכישת המצרכיםמרכיבים:
חבילת בצק עלים שמרים מופשר
חצי חבילת שוקולד מריר לאפייה של קרפור
50 גרם חמאה
30 גרם סוכר לבן

אופן ההכנה
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות
חוצים את הבצק ל-2 ריבועים שווים בגודלם
ממיסים חמאה במיקרוגל ומורחים חצי מכמות החמאה על גבי ריבוע הבצק הראשון ומפזרים מעל סוכר
מניחים מעל את ריבוע הבצק השני ומהדקים היטב
מורחים את יתרת החמאה על גבי ריבוע הבצק ומפזרים את יתרת הסוכר
חותכים את ריבוע הבצק הגדול לריבועים קטנים
מניחים במרכז כל ריבוע קוביית שוקולד מריר, ומקפלים כל פינה למרכז הריבוע
מסדרים בתבנית מאפינס משומנת ואופים בתנור שחומם מראש במשך 17-20 דקות עד להשחמת המאפים