מתכון לשניצל קריספי במיוחד
אין כמו שניצל לארוחת הצהריים, במיוחד אם הוא קריספי! במקום פירורי לחם, השתמשנו בחטיף טורטייה - את הטריק הזה אתם חייבים לנסות בעצמכם
קל

המרכיבים
לרכישת המצרכיםמרכיבים:
10 נתחי חזה עוף דקים
2 ביצים L
קורט מלח
1/2 שקית חטיף טורטייה של קרפור
שמן לטיגון

אופן ההכנה
אופן הכנה:
מחממים שמן לטיגון עמוק
מרסקים במעבד מזון או בשקית את החטיף עד קבלת תערובת דקה אך לא מידי, מעבירים לצלחת שטוחה
טורפים בקערה את הביצים, מלח וטובלים את נתחי חזה העוף
מעבירים את חזה העוף לצלחת עם פירורי החטיף ומצפים היטב משני הצדדים
מעבירים את השניצל לשמן שחומם על להבה בינונית ומטגנים מכל צד כ-2-3 דקות עד קבלת צבע