הנהלה

מתכונים

מתכון לבלונדיז אצבעות שוקולד

בלונדיז אצבעות שוקולד
בלונדיז אצבעות שוקולד
stopwatch
זמן הכנה30 דקות
chef
דרגת קושיקל
serving
מספר מנות16

מצרכים לתבנית 20*20

200 גרם חמאה רכה

150 גרם סוכר חום

75 גרם סוכר לבן

2 ביצים

כפית תמצית וניל

280 גרם קמח

כפית אבקת אפייה

חצי כפית מלח

חבילה וחצי של אצבעות שוקולד קרפור

 

בלונדיז אצבעות שוקולד

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור על 180°.

2. מערבבים יחד חמאה עם סוכר חום ולבן.

*שימו לב - חשוב שהחמאה תהיה רכה בטמפ׳ החדר אך לא מומסת*

3. מוסיפים ביצים ותמצית וניל ומערבבים.

4. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח, מערבבים עד לקבלת בצק.

5. מוסיפים חבילת אצבעות שוקולד קצוצות של קרפור ומשטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

6. מעל מוסיפים עוד חצי חבילת אצבעות שוקולד של קרפור.

7. מכניסים לאפייה של 25-30 דקות לתנור.

לאחר האפייה מניחים להצטננות מוחלטת (כשעתיים לפחות).

וזהו, חותכים לריבועים ובתיאבון!

עגלת קניות
לרכישת המצרכים

מתכונים מעניינים נוספים