מתכון לקוקטייל תוכי
משקה מתקתק, מרענן ויפהפה שבצרפתית נקרא "התוכי". הצרפתים מכנים אותו כך בזכות צבעוניותו, המזכירה את נוצותיו של התוכי. הקוקטייל מוגש בדרך כלל כאופציה מרעננת וטרופית, מושלמת למזג אוויר חם או לאירועים חגיגיים.
משקאות

המרכיבים
לרכישת המצרכיםמרכיבים:
1 שוט סירופ בטעם מנטה של קרפור
50 מ׳׳ל מיץ משמש או תפוזים
50 מ׳׳ל סודה
1 שוט סירופ בטעם גרנדין של קרפור

אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. מוזגים בתחתית הכוס סירופ מנטה, מוסיפים בזהירות מיץ משמש/תפוזים.
2. בכוס נפרדת מערבבים יחד סודה וסירופ גרנדין. מוזגים בזהירות מעל המיץ.
3. מגישים עם קש.