מתכון לעוגה בחושה עם ממרח ערמונים
מתכון מעולה לעוגת ערמונים בחושה וטבעונית עם ממרח ערמונים צרפתי ועשיר. מושלמת לאירוח, סופי שבוע חורפיים או סתם כשבא לכם לפנק את בני הבית
מתכון קל

המרכיבים
לרכישת המצרכיםמרכיבים:
1 ורבע כוסות מים
1 כף חומץ
חצי כוס שמן
שלושת רבע כוס סוכר חום
1 צנצנת (325 גרם) ממרח ערמונים של קרפור
כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח תופח
קורט מלח
70 גרם שוקולד מריר לאפייה של קרפור

אופן ההכנה
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות
שמים בקערה את כל החומרים הרטובים (מים, חומץ ושמן) וטורפים היטב
מוסיפים קמח, סוכר, וניל, ממרח ערמונים, מלח וטורפים עד קבלת תערובת חלקה ואחידה
קוצצים גס שוקולד מריר ומוסיפים לתערובת
משמנים את התבנית אינגליש קייק ומעבירים את הבלילה לתבנית
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30-35 דקות, יש לנעוץ קיסם במרכז העוגה ולוודא שהיא לחה אך אפויה ויבשה
מצננים למשך שעה, מפזרים אבקת סוכר ומגישים