הנהלה

מתכונים

מתכון לקרפ צרפתי במילוי קרם ערמונים

קרפ אמיתי כמו בצרפת! מתכון קל וקלאסי לקרפ מפנק עם שדרוג של מילוי קרם שמנת וממרח ערמונים שקשה לעמוד בפניו
קרפ
stopwatch
זמן הכנה30 דקות
chef
דרגת קושיקל
serving
מספר מנות15

לקרפים:

חצי ליטר (500 מ״ל) חלב 

2 ביצים

20 גרם סוכר

200 גרם קמח 

1/2 כפית מלח

30 גרם חמאה מומסת

 

לקרם הערמונים:

ממרח ערמונים של REFLETS DE FRANCE

1 מכל (250 מ״ל) שמנת להקצפה

להגשה:

אבקת סוכר

 

 

קרפ

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  1. בקערה שמים חלב, חמאה מומסת וביצים טורפים עם מטרפה ידנית.

  2. מוסיפים סוכר, מלח ובהדרגה מוסיפים את הקמח וכל הזמן טורפים עם מטרפה עד שתערובת אחידה.

  3. יוצקים את התערובת לאמצע המחבת החמה ומסובבים כדי להגיע לעיגול מושלם. כאשר קצוות הקרפ מתחילות להזהיב - הופכים לצידו השני למספר שניות נוספות. עורמים את הקרפים המוכנים בערימה.

  4. הכנת הקרם: בקערה נפרדת שמים את מחית הערמונים, שמנת להקצפה - מקציפים. מעבירים את הקרם לשק זילוף.

  5. מזלפים במרכזו של כלמ קרפ קרם, מקפלים למשולש ומפזרים אבקת סוכר. בתיאבון!

עגלת קניות
לרכישת המצרכים

מתכונים מעניינים נוספים