מתכון לקרפ צרפתי במילוי קרם ערמונים

המרכיבים
לרכישת המצרכיםלקרפים:
חצי ליטר (500 מ״ל) חלב
2 ביצים
20 גרם סוכר
200 גרם קמח
1/2 כפית מלח
30 גרם חמאה מומסת
לקרם הערמונים:
ממרח ערמונים של REFLETS DE FRANCE
1 מכל (250 מ״ל) שמנת להקצפה
להגשה:
אבקת סוכר

אופן ההכנה
אופן ההכנה:
בקערה שמים חלב, חמאה מומסת וביצים טורפים עם מטרפה ידנית.
מוסיפים סוכר, מלח ובהדרגה מוסיפים את הקמח וכל הזמן טורפים עם מטרפה עד שתערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לאמצע המחבת החמה ומסובבים כדי להגיע לעיגול מושלם. כאשר קצוות הקרפ מתחילות להזהיב - הופכים לצידו השני למספר שניות נוספות. עורמים את הקרפים המוכנים בערימה.
הכנת הקרם: בקערה נפרדת שמים את מחית הערמונים, שמנת להקצפה - מקציפים. מעבירים את הקרם לשק זילוף.
מזלפים במרכזו של כלמ קרפ קרם, מקפלים למשולש ומפזרים אבקת סוכר. בתיאבון!