רוזלך טבעוני
רוזלך טבעוני במילוי תפוחים וקינמון
קינוחים

המרכיבים
לרכישת המצרכיםמרכיבים:
לבצק-
500 גרם קמח לבן
10 גרם שמרים
80 גרם סוכר
80 מ״ל שמן קנולה
280 מ״ל מים
קורט מלח
למילוי-
2 גביעים רסק תפוחים של קרפור
1 כף קינמון של קרפור
1/2 כוס סוכר חום

אופן ההכנה
אופן הכנה:
שמים בקערת מיקסר את כל מרכיבים הבצק ולשים במהירות נמוכה כ-10 דקות עד שמתקבל בצק חלק וגמיש
מכסים את קערת הבצק ומתפיחים בטמפ’ חדר כשעה וחצי או עד שהוא מכפיל את נפחו. מחממים תנור ל-240 מעלות
על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס״מ
מורחים רסק תפוחים על גבי הבצק, מפזרים סוכר וקינמון ומגלגלים בזהירות
חותכים לפרוסות בעובי 2 ס״מ ומסדרים על תבנית אפיה
אופים כ-6-8 דקות, עד שהרוזלך מקבל מעט צבע
מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים, תהנו!