הנהלה

מתכונים

רוזלך טבעוני

רוזלך טבעוני במילוי תפוחים וקינמון
רוזלך
stopwatch
זמן הכנה120 דקות
chef
דרגת קושיבינוני
serving
מספר מנות0

מרכיבים:

 

לבצק-

500 גרם קמח לבן

10 גרם שמרים

80 גרם סוכר

80 מ״ל שמן קנולה

280 מ״ל מים

קורט מלח

 

למילוי-

2 גביעים רסק תפוחים של קרפור

1 כף קינמון של קרפור

1/2 כוס סוכר חום

 

רוזלך

אופן ההכנה

אופן הכנה:

 שמים בקערת מיקסר את כל מרכיבים הבצק ולשים במהירות נמוכה כ-10 דקות עד שמתקבל בצק חלק וגמיש

 מכסים את קערת הבצק ומתפיחים בטמפ’ חדר כשעה וחצי או עד שהוא מכפיל את נפחו. מחממים תנור ל-240 מעלות

 על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס״מ

 מורחים רסק תפוחים על גבי הבצק, מפזרים סוכר וקינמון ומגלגלים בזהירות

 חותכים לפרוסות בעובי 2 ס״מ ומסדרים על תבנית אפיה

 אופים כ-6-8 דקות, עד שהרוזלך מקבל מעט צבע

 מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים, תהנו!

 

עגלת קניות
לרכישת המצרכים

מתכונים מעניינים נוספים